741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Je leraar spacecake geven

Vrijdag 3 mei 2013 - Charlotte Portielje

Misschien fantaseer je er wel eens over hoe je saaie en chagrijnige leraar zou reageren op drugs. Bij een Franse leerling bleef het niet alleen bij fantaseren. De jongen kwam op het idee om zijn leraar spacecake te geven. Dit eindigde in een drama in plaats van een leuke grap.

De jongen was met zijn klas en een paar leraren op stap in Arras. Na het eten van een avondmaal pakt hij een lekker stukje gebak uit zijn tas en gaf het aan zijn leraar. Hij wist dat het spacecake was, maar zweeg hier wel over tegen zijn leraar. Naast de leraar, gaf de jongen ook een stuk cake aan een aantal klasgenoten. Kort daarop werden een paar leerlingen en een leraar onwel. Ze hadden last van opvliegers en begonnen te hallucineren.

Er werd gedacht dat er sprake was van voedselvergiftiging. Een aantal ambulances kwamen de vijf leerlingen en de leraar ophalen en werden vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. De leraar dacht op dat moment dat hij een vogel was. Hij dacht dat hij kon vliegen en bewoog hele tijd zijn armen op en neer als vleugels. Toen de artsen dit zagen was het al duidelijk dat het geen voedselvergiftiging was. De man werd voor zijn eigen veiligheid opgesloten in een kamer zodat hij niet het dak op kon.

Dit zijn natuurlijk geen grappen meer. Het is uiteindelijk goed afgelopen met de leraar. De jongen mag vandaag  wel voor de rechter verschijnen om zijn verhaal uit te leggen. Hij wordt beschuldigd van het toedienen van schadelijke stoffen.

Bron: AD

Trefwoorden:

Leraar Spacecake Leerling