739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Je moet afstuderen, en nu?

Maandag 4 april 2016 - Gianna

Help! Na al die jaren hard studeren is daar dan eindelijk het moment aangekomen, je moet gaan afstuderen. Het einde van je studie is in zicht, iets om naar uit te kijken. Een spannend moment. Eerst zal je nog een scriptie moeten schrijven, maar hoe werkt dit precies?

Voordat je op het podium eindelijk je diploma in ontvangst kan nemen, moet er eerst nog een hoop werk gebeuren. Je gaat onderzoek doen naar een bepaald onderwerp wat je helemaal gaat uitschrijven in een scriptie. Zo’n onderzoek kan ook worden uitgevoerd tijdens een afstudeerstage.

Eerst ga je opzoek naar een bedrijf waar jij een onderzoek kan gaan uitvoeren. Vaak hebben bedrijven zelf al een idee voor een onderzoek en bij andere  heb je zelf de vrijheid om met een vraagstuk te komen. Na de goedkeuring ga je aan de slag met een plan van aanpak die ook weer een ‘Go’ moet krijgen en daarna kan  je eindelijk beginnen met het toepassen en uitwerken van de methodes.

Tijdens je afstudeertraject word je vanuit school en het desbetreffende bedrijf begeleid door een docent en werknemer. Dit traject kan ook wel zenuwslopend en stressvol zijn. Raak je toch nog in de knoop met bepaalde vraagstukken of heb je extra hulp nodig bij het schrijven van je scriptie? Geen nood, want http://www.snelafstuderen.nl staat klaar om je te helpen.

Snelafstuderen.nl is een organisatie die al meer dan 2500 studenten met succes heeft geholpen. Ze beschikken over een team van ervaren scriptiebegeleiders die je tot in de puntjes kunnen helpen. Van de inhoud van je scriptie tot aan de verdediging, Snelafstuderen biedt hulp met alles. Samen met hun werk je aan een mooi eindresultaat.