739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Kim Kardashian wordt student

Dinsdag 20 november 2012 - Merely van der Drift

Kim Kardashian. Wie? Ja die. Beroemd geworden door haar sextape en haar korte huwelijk van 72 dagen met Kris Humpries. Wat ze verder kan? Niks.

Dat ze niet een van de slimste is, dat weet ze heus zelf wel. Toch verdient ze aardig wat geld. De reality-tvshows brengen aardig wat geld in het laatje en ze is een graag geziene gast op elk feestje. Sinds kort heeft ze een relatie met rapper Kanye West en is ze dolgelukkig. Kanye vindt alleen niet dat Kim perfect is, dus probeert hij aardig wat aan haar te veranderen. Ze moet onder andere afvallen en wat slimmer worden.

Al jaren is er een conflict in het Midden-Oosten. Kim wilde blijkbaar interessant doen en had op dat moment niks te melden, dus besloot ze zich te mengen in de discussie over de oorlog. Ze twitterde dat ze voor iedereen in IsraŽl aan het bidden was. Dom, want het is een oorlog tussen twee landen. Ze koos dus een kant en dat kan niet. Later probeerde ze het nog goed te maken, maar zo’n tweet wordt natuurlijk binnen twee seconde verspreid.

Door alle commotie die ze over zich heen kreeg, is er blijkbaar wel iets laten hangen. Ze wil zich inzetten voor de slachtoffers van de oorlog, maar kan dat niet zomaar en dat weet ze zelf ook wel. Ze gaat terug naar school en gaat alles leren over de eeuwige oorlog in het Midden-Oosten. Geen domme tweets meer van Kim voortaan.

Bron: wtf.nl