739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Laatste stagedag

Vrijdag 14 juni 2013 - Charlotte Portielje

Aan alles komt een eind. Zo ook aan stagelopen. Voor mij is het vandaag mijn laatste stagedag bij Melon Media. Van te voren dacht ik dat het stagelopen ontzettend zwaar werd en dat het een hele lange periode ging worden. Toen mijn eerste stagedag was geweest, veranderde mijn mening al snel.

Mijn 5 maanden zitten er op, maar het voelt als een maand. Het is echt omgevlogen.  Ik zal met veel plezier terug denken aan mijn stageperiode. Ik heb veel geleerd en ik ben ervan overtuigd dat stagelopen één van de leerzaamste periode van je schooltijd is. Natuurlijk is het af en toe ook zwaar, omdat je elke dag vroeg weg moet en weer ‘laat’ thuis bent. Maar dat is het ‘echte’ leven, dat is waarom ik op school zit. Toen ik eenmaal in het ritme zat, was ik er al snel aan gewend. Het gaat zeker wel heerlijk zijn de komende weken als ik mijn wekker niet meer hoef te zetten maar ik ga het stiekem ook wel saai vinden.

Ik heb stagegelopen met hele lieve, leuke en gezellige mensen. Elke dag lunchte we met elkaar en er hing altijd een leuke sfeer. De sfeer binnen een bedrijf vind ik heel belangrijk, maar dat zit hier zeker wel goed.

Voor nu, we gaan eerst met z’n allen taart en dan ga ik genieten van een lange vakantie. Als dat afgelopen is ga ik weer knallen op school. Ik zou iedere communicatie student een stageplek bij Melon Media aanraden. Het was top!!

Trefwoorden:

Einde Melon media Stagedag