712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Lekker Blunderen Op Stage

Donderdag 8 december 2011 - Richelle Roth

Studenten lopen stage om hetgeen dat je geleerd hebt in praktijk te brengen en nog veel meer te leren. Sommige stagiairs maken nog wel eens een foutje of begaan een blunder op hun stage. Ook hier kunnen zij van leren en hopelijk laten ze het om dat nog een keer te doen.

Gaby viel op haar stage bijna van de trap. Aan haar tweet te zien, waren er mensen in haar omgeving die dit hebben gezien. Zij schaamde zich namelijk dood. Gelukkig viel je niet echt, Gaby, dat heeft je een hoop ellende bespaard. Ik wil je dit meegeven: ‘Mind your step’.

Sommige dingen die gebeuren op je stage zijn ook gewoon een beetje je eigen schuld en stiekem wel een beetje stom van jezelf. Zo vergat Lotte haar portemonnee mee naar huis te nemen en liet hem op haar stage achter. Gelukkig voor haar wel in een gesloten la. Stel je voor dat de schoonmaker hem had meegenomen!

Ook Charlie had een echte blunder op haar stage. Zij was vergeten het kaartje uit haar kleding te knippen. Ik denk echter dat iedereen dit weleens heeft meegemaakt, een kaartje in je nek, het prijsstickertje nog onder op je schoenen of zoals Charlie, eentje aan je broek.

Niet alleen de stagiairs blunderen er wat op los, ook de leraren op Romy haar stage kunnen er wat van. Zij noemen haar Kelly, terwijl ze helemaal niet zo heet. Het is inderdaad lastig om dat aan te geven, Romy, maar je kunt het maar beter nu verbeteren dan dat ze er aan het einde achter komen dat ze je de hele stageperiode verkeerd hebben genoemd.

Trefwoorden:

Stage Tweet Blunder Stom Foutje