737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Lekker laten groeien

Maandag 17 september 2012 - Merely van der Drift

Mannen en baarden, je moet er van houden. Voor de studenten op de Avans Hogeschool is het aan de orde van de dag. Zij doen namelijk mee met het project Express Yourself.

Dit is een initiatief van de eerstejaarsstudenten van de opleiding CommerciŽle Economie. Op deze opleiding krijgen de studenten een project voorgeschoteld. Bij dit project moeten ze een nieuw product ontwikkelen. Ze leren de hele gang van zaken bij zo’n nieuwe ontwikkeling. Ze leren zowel het onderzoek naar de markt, het op de markt zetten van het product en het promoten ervan. Alles komt aan bod.

Maar liefst 61 mannen nemen deel aan dit project. Zowel de studenten als docenten lopen rond met een baard naar keuze. Ze kunnen namelijk kiezen uit verschillende stijlen. Verschillende stijlen? Ja, een baard is niet zomaar een baard. Je hebt een stoppelbaard, korte baard, snor, bakkenbaard, Spaanse baard en zo kunnen we nog langer doorgaan. Geen baard is te gek. Komende week kiezen de vrouwelijke studentes van de hogeschool de mooiste baard.

Bron: Brabantsdagblad.nl