741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Meer dan 12.000 euro gehaald door Glazen Studentenbus

Vrijdag 14 december 2012 - Merely van der Drift

Over vier dagen is de start van het 3FM Glazen Huis. Zes dagen lang sluiten de 3FM djís zich op om zo veel mogelijk geld te verdienen voor het goede doel. De studenten van Inholland wilden hun steentje bijdragen en propten zich met zín allen in een Glazen Studentenbus.

Voor het vierde jaar op rij is deze actie van start gegaan. 100 uur lang maakten 40 studenten radio op de vier verschillende locaties van Hogeschool Inholland. Zij deden dit voor hetzelfde doel als het Glazen huis, namelijk het Rode kruis in strijd tegen babysterfte.

Vorig jaar was er een bedrag van €6.959,88,- opgehaald. Dit bedrag hoopten ook ze dit jaar minimaal te halen. Om 1 uur vandaag sloot de actie. Terwijl er vanochtend nog een tussenstand van €8.527,- was, hebben ze uiteindelijk bijna het dubbele van vorig jaar gehaald, namelijk €12.505,-. Dit is natuurlijk een geweldig bedrag.

Via Twitter en Facebook konden andere studenten en geÔnteresseerde het precies op de voet volgen. Ook via de website was er heel de dag een livestream te zien. Vier dagen lang waren er verschillende activiteiten te beleven. Ook kwamen er verschillende gasten langs in de Studentenbus zoals artiesten en radio-dj’s, maar ook Doekle Terpstra was bij zowel de aftrap als bij het einde. Al met al is het een groot succes geweest.