737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Microsoft komt studenten tegemoet met speciaal pakket

Maandag 22 oktober 2012 - Merely van der Drift

Een nieuwe laptop kopen is leuk, maar kost veel geld. Mits je geen illegale cd’s met programma’s erop hebt, kost het nog eens veel geld wanneer alle applicaties gedownload moeten worden. Word, PowerPoint, Excel, je hebt het vaak allemaal nodig voor je school, maar het downloaden ervan is niet gratis. Microsoft komt studenten nu tegemoet.

Microsoft komt met het Microsoft Office 365 University pakket. Dit pakket is eigenlijk het standaard Microsoft Office 365-pakket, maar nu kunnen studenten hier een abonnement op nemen. In dit pakket zitten alle applicaties die de studenten het meest gebruiken, zoals Word, PowerPoint, Excel, Outlook en nog drie andere.

Microsoft speelt ook in op de studenten die naar het buitenland gaan om te studeren. In het pakket kunnen ze een uur per maand gratis skypen. Via deze applicatie kunnen ze gratis naar vaste telefoons in heel de wereld bellen. Het pakket kan op twee verschillende computers geďnstalleerd worden. Zo kan je het dus op je laptop installeren, maar ook op je vaste computer thuis. De studenten moeten 1,50 per maand betalen, dit over vier jaar. In totaal betalen ze 80 dollar om vier jaar van het pakket gebruik te maken. Bevalt het ze, dan kunnen ze nogmaals 80 euro betalen voor nogmaals vier jaar gebruik. Vanaf begin 2013 zal het in gebruik gaan in 52 landen.

Bron: nu.nl