1.030 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Nog zonder stageplek? Sla nu je slag!

Donderdag 1 september 2016 - Angelo

Studenten die op het laatste moment nog op zoek zijn naar een stageplek voor de komende maanden zitten goed bij Stagemotor.nl!

Het was vorig schooljaar een bijzaak. Het was iets waarvan je wist dat het eraan kwam, maar je aandacht niet kon vasthouden. Op de laatste schooldag was je al druk bezig met de luxe zonvakantie en de inhoud van je koffer. Zonder zorgen zat je in het buitenland dagenlang op het strand in de zon met je hoofd in de wolken. Maar zoals aan alles een einde komt, kwam er ook een einde aan de vakantie. Tijd voor een nieuw begin. Tijd voor het derde jaar. Tijd voor een half jaar stage. Een half jaar stage waarvoor je nog geen bedrijf hebt gevonden.

Herken jij jezelf hierin? Als het antwoord op die vraag 'ja' is, treur dan niet. Een zoekopdracht op Stagemotor.nl wijst uit dat veel werkgevers nog steeds op zoek zijn naar stagiaires die per direct kunnen beginnen aan een stage. In diverse branches zijn er diverse werkgevers te vinden die staan te popelen om jou een stageplek voor de komende maanden aan te bieden. Met meer dan 600 communicatie georiŽnteerde stages, meer dan 400 commerciŽle stages en veel andere opties, kan je ervoor zorgen dat je geen onnodige studievertraging oploopt.

Klik dus snel op de onderstaande link en bemachtig jouw stageplek voordat iemand anders je voor is!†

Een overzicht van beschikbare stages