712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Oud En Nieuw Staat Voor De Deur

Vrijdag 30 december 2011 - Richelle Roth

Voor de meesten is het vandaag de laatste werkdag van het jaar. Ook voor de meeste stagiairs is het na vandaag klaar, wat dit jaar betreft. Op Twitter is ook te lezen hoe stagiairs deze laatste dagen van het jaar beleven.

Hierboven staat inderdaad de meeste stagiairs, want je hebt altijd uitzonderingen. Nick moet gewoon stage lopen met oud en nieuw en dat is zuur. Succes Nick en ik hoop dat je wel vanaf 12 uur een feestje kan bouwen!

Savannah heeft het vorig jaar beter aangepakt. Natuurlijk niet helemaal volgens de regeltjes, maar er is maar 1 keer in het jaar een jaarwisseling. Zij had zich vorig jaar ziek gemeld om zo onder haar stage uit te komen.

De mensen die vrij zijn met oud en nieuw kunnen blij zijn en een mooi feestje bouwen. Marelle mag nog meer in haar handjes knijpen, zij is namelijk een hele week vrij tussen kerst en oud en nieuw. Zo te zien ben je er ook heel blij mee!

Marelle moet na oud en nieuw gewoon weer haar werk oppakken. Gelukkig hebben Mark en Lisanne nog lekker een paar dagen vrij na oud en nieuw. Zij hebben alle tijd om hun kater uit te slapen. Lisanne begint namelijk nu al met een borrel. Ik ben benieuwd waar dat heen gaat…

Over borrels gesproken, Wijnand pakt het gelijk goed aan door de borrel te combineren met taart. Dat heb je waarschijnlijk wel verdiend na een drukke dag op je stage.

Allemaal een fijne jaarwisseling en een goed 2012 toegewenst!