741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Poll: Vind jij dat je vanuit school voldoende begeleid wordt?

Woensdag 21 november 2012 - Merely van der Drift

Je zit op school om te leren. Wanneer je gaat stage lopen, weet je niet precies wat je kan verwachten. Je hebt dit nog nooit eerder gedaan dus weet je ook niet precies hoe je een stage regelt en wat je precies moet regelen. Dit is heel normaal en heeft iedere student. Het is daarom belangrijk dat de school je helpt met de loopbaan richting je stage.

Vorige keer vroegen wij hoe de begeleiding vanuit je stage was. De meerderheid ( 35,15%) vond toen dat ze niet genoeg begeleid werden. Hetzelfde percentage vond dat het wel beter kon. Echt positief was dit dus niet.

Deze keer vroegen wij aan jullie hoe de begeleiding vanuit je school was. De resultaten zijn eigenlijk hetzelfde opgebouwd als bij de vorige poll. 93 mensen vinden dat ze niet genoeg begeleid worden. Met 55,36% was dit de meerderheid. Slechts 10,71 procent vond dat ze goed begeleid werden. Iets meer (33,93%) vond dat het wel beter kon.

Hoewel de percentages tussen de twee polls verschilden, is het wel hetzelfde verdeeld. Er wordt dus zowel vanuit het stagebedrijf als de scholen niet goed begeleid.

De poll van stagemotor.nl is ingevuld door 168 bezoekers

Bron: stagemotor.nl

Trefwoorden:

Stage Poll Begeleiding School