741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Rappend je ingenieursexamen in

Donderdag 29 november 2012 - Merely van der Drift

Een flashmob. Vanaf 2003 is dit een grote rage. Nietsvermoedende mensen lopen op een winkelcentrum, festival etc., als er opeens mensen beginnen te dansen. Dit werd zo populair dat het wel honderden keren is gebeurd. Na een tijdje zakte het, net zoals elke rage, in. Toch blijft het grappig.

De studenten van de University of Toronto moesten dat ook gedacht hebben, want zij hebben een flashmob georganiseerd. En niet zomaar een flashmob, nee een flashmob tijdens een ingenieursexamen. Blijkbaar hadden ze niet goed geleerd, of hadden ze helemaal geen zin om drie uur lang een tentamen te maken.

Om 9.41 ging opeens het nummer gangsta’s paradise aan. Alle studenten schrokken zich een hoedje en waren natuurlijk gelijk afgeleid. De leraren wisten ook niet wat er aan de hand was en waar de muziek vandaan kwam. Opeens sprong een leerling op de tafel en begon te rappen. Na een tijd volgde er meer studenten. Ze hadden een eigen versie gemaakt op het nummer en rapte over het zware tentamen. Dat er maar een paar studenten van op de hoogte waren werd duidelijk, aangezien er maar 6 studenten meededen. Of ze hun tentamen hebben mogen afmaken is niet bekend.

Bron: gva.be