741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Rare onderwijzers van tegenwoordig

Maandag 29 oktober 2012 - Merely van der Drift

Even ons WTF-momentje van deze week. Het lijkt wel een trend te worden. Leraren en leraressen die een relatie of kortstondige affaire aangaan met hun leerlingen. Een beetje vies als je het mij vraagt, maar ieder zijn eigen hobby. Ook kwamen leraressen in het nieuws die hun leerlingen mishandelen. De wereld wordt steeds gekker. Dit was het schokkende nieuws van de afgelopen week.

Een leraar uit Bernrode heeft afgelopen zomer een gezellig onderonsje gehad met een dertienjarige leerling. De man van 40, zag het kleine meisjes wel zitten en liet haar langer blijven. Een andere scholier betrapte hun vervolgens tongzoenend. Hopen voor haar dat het niet haar eerste zoen was. De leraar zit ondertussen al een tijdje bij de politie.

Aan de andere kant van de wereld in Indiana zaten vier onschuldige jongetjes met de iPad van school te spelen. Per ongeluk openden ze een mapje waarin allemaal naaktfoto’s van de juffrouw stonden. De knulletjes konden hun ogen natuurlijk niet geloven en de lerares werd woedend. De foto’s zijn waarschijnlijk zonder het door te hebben gesynchroniseerd vanaf haar telefoon. Helaas voor de kids kreeg niet de lerares straf, maar mogen zij even niet meer op school komen. De ouders zijn woest en doen er alles aan om de juf te zien verdwijnen van school.

Bij een achttienjarige jongen in Virginia kwamen zijn stoute jongensdromen uit. Zijn invallerares zag hem wel zitten en besloot een ‘relatie’ aan te gaan. Naaktfoto’s en pikante sms’jes gingen heen en weer. Hij vond het zo stoer, dat hij besloot het allemaal openbaar te maken. De sms’jes en foto’s kwamen op Twitter terecht en hij werd uitgeroepen tot een held door zijn leeftijdsgenoten. De lerares vond het wat minder leuk, zij heeft nu een onderzoek aan haar broek hangen.

Een Chinese lerares was het zat dat haar leerlingen steeds zo vervelend deden. Gelukkig had ze daar een goede oplossing voor. Wanneer ze vervelend zijn worden ze opgetild. Niet lief opgetild, nee ze worden aan hun oren opgetild. Dit tot huilens aan toe. Naast het optillen plakt ze ook tape over de mondende van de bengeltjes en worden ze op de kop in de prullenmand gezet. Ze komt zeker in de buurt van Juffrouw van het Jaar!

 

Bron:     wtf.nl
                Ad.nl