739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Schoonheidsslaapje op de voorste rij is niet slim

Maandag 10 december 2012 - Merely van der Drift

Een nachtmerrie is nooit fijn. Je bent doodsbang en het lukt niet om uit je verschrikkelijke droom te ontwaken. Als je eenmaal ontwaakt bent, is het met een kloppend hart en ben je helemaal bezweet. Niemand vindt dit leuk, maar gelukkig ziet niemand het. Behalve bij een student die even in de klas in slaap was gevallen.

Een student vond de lesstof blijkbaar erg saai. Terwijl de professor belangrijke stof aan het uitleggen was, besloot hij even een tukje te doen. In eerste instantie was er niks aan de hand, tot dat de docent erachter kwam dat een leerling zijn les niet zo interessant vond. Hij zat namelijk, niet heel slim, op de eerste rij.

Het leek de leraar wel grappig, om hem een klein tikje te geven zodat hij wakker werd. Blijkbaar was hij dieper in slaap dan gehoopt, want hij kreeg een nachtmerrie. Toen de professor hem duwde, schrok hij wakker. Omdat hij even zijn co÷rdinatie kwijt was, begon hij door de zaal te rennen en te schreeuwen. De leraar zelf schrok hier ook van, dit was namelijk niet zijn intentie. Nadat de student weer tot bedaren was gekomen, heeft de docent nog wel zijn excuses aangeboden. De leerling zal nooit meer in slaap vallen in de les, in ieder geval niet op de eerste rij.

Bron: hln.be

Trefwoorden:

Lesuren Leraar Slapen Schrik