713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Sinterklaasweekend!

Vrijdag 2 december 2011 - Richelle Roth

Jaja, dit weekend is het dan eindelijk zover. Hier hebben we het hele jaar op gewacht. Sinterklaas is maandag jarig en dat moet gevierd worden. Op Twitter is te lezen dat veel stagiairs ook aan Sinterklaas doen.

Velen vieren maandag Sinterklaas, maar dit hele weekend staat eigenlijk in het teken van Sinterklaas. Je hoort overal Sinterklaasliedjes, overal zie je Sinterklaasreclame en in de winkels zijn de caissières druk bezig om alles met Sinterklaaspapier in te pakken. Laura pakt haar cadeautjes voor stage zelf in. Het is inderdaad, zoals zij het zelf zegt, jammer dat we op een gegeven moment moeten horen dat onze held niet echt bestaat, maar gelukkig blijven we (meestal) cadeautjes krijgen.


De tijd dat we op school met de hele klas onze schoen mochten zetten, dat Sinterklaas op school arriveerde nadat er iets mis was gegaan tijdens de reis en dat we pietengym hadden, is ook voorbij. Gelukkig mogen sommigen nog genieten van zwartepietengym.


Herinneren jullie je pietengym nog? Over allerlei “daken” klimmen, met pittenzakken gooien en in “schoorstenen” klimmen. Echter houdt niet iedereen van al die gekheid op een stokje rond Sinterklaas. Zo ook Ikram, zij is een beetje gek geworden van al die sinterklaasliedjes op haar stage.


Maar gelukkig zijn de meesten nog erg enthousiast over Sinterklaas en is het altijd weer feest rond 5 december. Danielle heeft vandaag Sinterklaas gevierd en vond dit erg gezellig. Wanneer je nog Sinterklaas gaat vieren, vanavond, morgen, zondag of zoals het hoort, op 5 december, veel plezier en hopelijk krijg je leuke cadeautjes!