739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Sociaalnetwerksite voor slimme jongeren

Woensdag 5 juni 2013 - Charlotte Portielje

We hebben al Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin, maar is een nieuw social media site bijgekomen. Namelijk International Gateway for Gifted Youth (IGGY). Op deze site kunnen slimme tieners tussen de 13 en 18 jaar met elkaar discussiėren.

Het is een sociaalnetwerksite voor toekomstige Steve Jobs. De universiteit van Warwick is deze site gestart. Het is een betaalde website waarop tieners kunnen netwerken, discussiėren en spelletjes kunnen spelen.

IGGY is niet toegankelijk voor elke tiener. Een leraar moet jou namelijk een aanbeveling geven om een profiel te mogen aanmaken op IGGY. Je betaalt vervolgens 90 euro lidgeld voor de website, tenminste als je uit Engeland komt. Kom je bijvoorbeeld uit Nederland dan moet je maar liefst 200 euro neerleggen.

Dan vraag je je misschien af werkt dat nou zo’n site? Je moet een behoorlijk bedrag betalen en je moet aan allerlei criteria voldoen om in aanmerking te maken. Maar deze site werkt toch. Inmiddels heeft de site al 2.500 leden en de verwachtingen zijn dat de site nog wel gaat verder groeien.

 

Bron: HLN

Trefwoorden:

Jongeren Social media Slim