741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Spacecake toch niet zoín goed idee

Woensdag 12 december 2012 - Merely van der Drift

Op een Amerikaanse school moest iedereen zelf iets te eten meenemen. Leuk initiatief, maar blijkbaar nam niet iedereen het serieus. Een tweetal nam zelf gebakken brownies mee. Hartstikke lekker, alleen hadden ze er even niet over nagedacht om te vertellen dat er wiet in zat.

Het was een officiŽle ‘Bring Food Day’ op de University of Colorade. De bedoeling was dat iedereen wat lekkers mee naar school zou nemen, zodat ze gezamenlijk alles op konden peuzelen. Thomas en Mary bedachten dat brownies wel goed in de smaak zouden vallen, dus besloten ze te gaan kokkerellen.

Alleen de standaard ingrediŽnten toevoegen is natuurlijk zo saai. Het is altijd maar hetzelfde. Het leek hun veel lekkerder om een extra ingrediŽntje er aan toe te voegen, namelijk marihuana. Zij kunnen er misschien goed tegen, maar de studenten die dit niet gewend zijn wat minder. Bij acht studenten is dit niet helemaal goed op de maag gevallen. Drie daarvan liggen zelfs in het ziekenhuis. Zowel bij de decaan als bij de politie is dit in het verkeerde keelgat geschoten en er komen sancties tegen het tweetal. Die mogen het verder achter de tralies opeten.

Bron: wtf.nl

Trefwoorden:

Studenten Ziek Eten Drugs