741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Stage/werk in het buitenland; belangrijke tips!

Woensdag 20 april 2016 - Gianna

Stage/werk in het buitenland; belangrijke tips!

Ga je werken of stage lopen in het buitenland? Het is de ultieme manier om een stad beter te leren kennen. Lees hier de belangrijkste tips voor de steden Barcelona, Valencia en Londen, zodat je goed voorbereid aan jouw avontuur kan beginnen. Staat jouw gewenste stad er niet bij? Kijk dan eens op de website van Youropi. Zij geven je de leukste tips en informatie over steden in Europa!

Barcelona
Wil je leuke activiteiten beleven in je vrije tijd terwijl je aan het werk bent of stage loopt in Barcelona? Download de cityguide vanuit je luie stoel, voor alle ins- en outs! Je vindt hier ook de plattegrond en de bijzonderste bezienswaardigheden van de stad. De cityguide is gratis te downloaden en zonder internet te gebruiken. Let er op dat Spanje een hele andere cultuur kent! Het is daarom handig om je van te voren te verdiepen in de gewoonten van Spanje. Denk hierbij aan de mentaliteit, de lunch- en diner tijden, de winkeltijden en de vele festiviteiten die ze vieren! Meer leuke weetjes over Barcelona?

Valencia
De adembenemende stad Valencia heeft vele bezienswaardigheden om eens te bezoeken naast je stage/werk. Deze bezienswaardigheden kun je op Hollandse wijze gewoon met de fiets bezichtigen! Zo vermijd je ook nog eens de drukte in de bus of metro als je in de Spaanse zon naar je werk fietst. Wil je ook het leven van de locals ervaren? Verblijf dan in een gastgezin. Lekker goedkoop en super gezellig. Meer weten over deze Spaanse stad?

Londen
Wonen in een bruisende stad hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn tal van mogelijkheden om op een betaalbare manier naar de Britse hoofdstad te reizen. Regelmatig zijn er acties en leuke aanbiedingen voor de boot, trein of vliegtuig. Natuurlijk wil je ook leuke dingen doen in Londen, ook dat kan! Veel belangrijke musea en bezienswaardigheden zijn namelijk helemaal gratis te bezoeken. Lees meer over Londen en download de gratis cityguide!