741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Stagelopen of op de latten staan?

Maandag 18 maart 2013 - Charlotte Portielje

BrrrrÖ Het vriest weer lekker buiten. Bij deze temperaturen moet ik gelijk denken aan wintersport. Sommige stagiaires denken er niet alleen aan, die gaan namelijk ook. Hoe lekker is het om even een weekje ertussen uit te gaan om te gaan wintersporten?

Hier is het koud, maar in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en ItaliŽ vast en zeker ook. Maar toch is de kou van wintersport lang niet zo storend als de kou in ons kikkerlandje. †Ook Nederland heeft afgelopen week weer een paar sneeuwvlokjes laten zien. Bas, Thomas en Max gaan wel wat meer sneeuw zien komende week, want die studenten gaan heerlijk skiŽn of snowboarden.

Voor Justian zit het er helaas alweer op. Hij is al op wintersport geweest en kan dus weer verder gaan met stagelopen. Waarschijnlijk met een lekker bruin kleurtje en helaas wat spierpijn…

Pas op! Wintersport is geen sport zonder gevolgen. De eerste gipsvlucht was al in december. Deze vlucht zat al vol met 11 patiŽnten met botbreuken. Na deze vlucht volgden er nog velen.† Bij Sharona op haar stage plek werd ook gepraat over een ongeluk op wintersport.

Voor alle stagiairs die nog op wintersport gaan, doe voorzichtig! Voor de stagiairs die gewoon stagelopen, succes en hopelijk wordt het snel weer wat warmer.