741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Stagiaire bij Tyra Banks Company

Woensdag 7 november 2012 - Merely van der Drift

Tyra Banks, het topmodel van de wereld, al zegt ze het zelf. Ze presenteert het populaire programma Amerika’s next topmodel, waar miljoenen meiden elk seizoen weer een overdreven poging doen om topmodel te worden. De zieligste verhalen worden verteld en ze schreeuwen alles bij elkaar wanneer ze dan ook hun voorbeeld mogen ontmoeten. Deze meiden krijgen nog een kans om hun idool te ontmoeten, want iemand in deze wereld kan Tyra’s stagiaire worden.

Voor één middag krijg je de kans om stage te lopen bij de Tyra Banks Company in New York. Drie uur lang mag je onderzoek doen en meelopen tijdens de dagelijkse werkzaamheden van haar personeel. Wie wil dat nou niet?

Vanaf 3500 euro kan je bieden voor deze felbegeerde stageplek. Een prikkie, zelfs voor 10.000 euro zullen nog genoeg gillende keukenmeiden er alles aan doen die stage te krijgen. Even de misdaad in om geld te verdienen en je kunt dieetshakes gaan halen voor je voorbeeld. Je moet wel tussen de 13 en 25 jaar zijn. De opbrengsten van de stage gaat naar TZONE. Dit is een organisatie die kampen organiseert voor onzekere meisjes. Tyra vindt dat iedereen zoveel zelfvertrouwen hoort te hebben als zijzelf. Het is overigens niet zeker of je Miss Tyra ook daadwerkelijk tegenkomt. Als je de pech hebt dat ze het druk heeft, mag je gelukkig wel even skypen en krijg je een gesigneerde foto. Is dat niet leuk? De veiling is helaas al afgelopen. Één iemand in de hele wereld prijst zich op dit moment als het gelukkigste meisje of jongen.

Bron: destentor.nl