712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Studente pas na 15 uur gevonden in studieruimte

Maandag 3 december 2012 - Merely van der Drift

Wil je tegenwoordig overal van op de hoogte zijn, dan moet je Facebook volgen. Mensen zetten hier de meest zinloze dingen op. Voor de ouders van Jasmine Benjamin verliep dit iets anders. Zij kwamen via Facebook te weten dat hun dochter was overleden.

De 17-jarige student was op school in een studieruimte om het leven gebracht. Dat is al raar, maar het verhaal werd steeds vreemder. Zo heeft niemand de moord gezien en heeft ze daar wel 15 uur gelegen. Mensen die haar gezien hadden dachten dat ze een dutje aan het doen waren. De werknemers letten daar blijkbaar niet goed op. Toen ze eindelijk gevonden was, vergaten ze het even aan de ouders te melden. Die moesten er via Facebook achter komen dat hun dochter was vermoord. De ergste nachtmerrie van een ouder. De universiteit vond dat het de taak van de politie was om de ouders op de hoogte te brengen. Dat werd uiteindelijk wel gedaan, maar toen hadden ze het al gelezen.

Dit is niet de enige keer dat zoiets gebeurt. Een moeder uit Tredegar moest vorige maand ook via Facebook erachter komen dat haar 30-jarige dochter was overleden. Omstanders plaatsen gelijk dat Karla was overleden, terwijl de politie pas 3 uur later achter het nummer van de moeder kwam. En dat terwijl ze gelijk haar dochter belde en een politieman aan de telefoon kreeg.

Bron: hln.be
ad.nl