715 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Studenten draaien zich nog een keer om

Dinsdag 8 maart 2016 - Gianna

Afgelopen dagen werd er nog hard gespeculeerd over de protestactie ‘NK reizen in de spits’ en lieten heel veel studenten weten aanwezig te zijn. Echter lieten de 27.000 deelnemende studenten het afweten en was het juist opvallend rustig op de stations.

Veel cameraploegen die al klaar stonden om de stoet studenten op te wachten werden teleurgesteld. De studenten waren nergens te bekennen en zelfs andere reizigers vonden het vanochtend rustiger dan op een normale dag. De Landelijke Studenten Vakbond laat ook weten op Radio 1 dat alles tot nu toe rustig is verlopen op het spoor en de stations.

Vonden de studenten hun bed belangrijker? Organisator van de actie Fritz Keijzer heeft nog hoop en zegt dat er nog kans is op een actie tijdens de avondspits. Ook hoopt hij nog op studenten die in de middag gekleed zullen zijn in oranje.

Een woordvoerder van de NS laat weten dat dit te verwachten was, want het is makkelijk om via Facebook op aanwezig te klikken voor een event in plaats van er ook echt te verschijnen. Ook verwacht hij tijdens de avondspits geen extra drukte vanwege de actie.

 

Bron: nos.nl