741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Studenten gearresteerd na Harlem Shake

Maandag 25 februari 2013 - Charlotte Portielje

Niemand zal het ontgaan zijn, de Harlem Shake is een ware hype. Iedereen deed mee; dokters, soldaten, brandweerpersoneel, voetbalteams en ga zo maar door. Maar de meeste filmpjes zijn toch gemaakt door studenten en jongeren.

In Egypte dacht een groepje studenten ook even grappig te doen. De vier jongens deden de Harlem Shake in hun onderbroek. Wat misschien in een ander land geaccepteerd wordt, is abnormaal in Egypte. Bewoners zagen de studenten de Harlem Shake doen en gingen vervolgens de jongens te lijf. De vier studenten zijn vervolgens gearresteerd voor het plegen van een schandelijke daad. De Harlem Shake lijkt zo onschuldig, maar pas dan wel op hoe en waar je het gaat filmen.

Voor de mensen die de Harlem Shake zat zijn, er is weer een nieuwe rage opkomst. Namelijk gallon smashing. Gallon smashing houdt in dat je jezelf zo bijzonder mogelijk op de grond laat vallen in een supermarkt. Terwijl jij je laat vallen moet je een fles melk of fruitsap kapot laten vallen. De eerste filmpjes gaan al rond op het internet.

 

Bron: Powned, AD