712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Studenten vuren vragen af op Holleeder

Donderdag 11 oktober 2012 - Merely van der Drift

In het programma College Tour wordt elke week één gast geïnterviewd. Hij of zij krijgt een bombardement aan vragen van studenten. Dit programma bevindt zich dan ook op een hogeschool of universiteit. Het leven en het werk van de gast staat centraal, maar ook de vragen van de studenten. Deze week is wel een heel spraakmakende gast aanwezig, namelijk de beruchte Willem Holleeder.

Zowel voorstanders als tegenstanders lieten zich horen. De tegenstanders vonden het te ver gaan. Ze vonden Willem Holleeder geen goede gast voor een programma als College Tour. Toch is het een hele slimme zet van de omroep en het programma. De studenten mogen van Holleeder namelijk alles vragen. Hij zal op alles antwoord geven, dus komen er waarschijnlijk vragen die ‘normale’ interviewers nooit zouden vragen. Hierdoor trekt het programma naar verwachting heel veel kijkers.

Van te voren is niks bekend over wat er allemaal tijdens de uitzending gebeurt. De locatie is geheim en journalisten moeten wegblijven. De studenten hebben allemaal een mail met instructies gehad en ze hebben vast en zeker geheimhoudingsplicht. Hebben ze dat niet, dan gaat het snel over internet. Daarnaast is er extra beveiliging, zodat het niet alleen voor Holleeder veilig is, maar ook voor de studenten en de rest van de organisatie.

De uitzending kunt u 12 oktober om 20:25 op Nederland 3 kijken

Bron: volkskrant.nl