739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Telefoonabonnementen voor studenten; bestaan ze echt?

Dinsdag 11 oktober 2016 - Gast

Het is algemeen bekend dat studenten het vaakst op hun smartphone zitten dan alle andere groepen. In de meeste gevallen zitten zij te appen, op social media of spelletjes te spelen. Dat is helemaal niet erg, want dat is ieder zijn goed recht. Studenten moeten wel oppassen dat ze niet teveel data gebruiken en over hun abonnement heengaan. Iedere MB dat men overheen gaat wordt omgezet in een aantal eurocenten. Studenten kunnen dit geld beter besteden. Daarom dient een student een abonnement te kiezen die volledig op hun smartphonegebruik is afgestemd.

Veel providers hebben vaak voor één bepaalde groep aanbiedingen als het gaat om telefoonabonnementen. Die groep bestaat natuurlijk uit studenten, want iedereen weet dat zij het meeste gebruik maken van hun smartphones. Daarom ziet men op internet en de reclame altijd speciale acties als het gaat om studenten. De tarieven voor veel abonnementen liggen soms zo laag dat een student een bepaalde aanbieding niet kan weigeren. Maar is dit echt zo of worden veel studenten op het verkeerde been gezet?

Vergelijk eerst en beslis dan

Er zijn natuurlijk altijd aanbiedingen die lager uitkomen in de prijs of betere voorwaarden bieden zoals meer MB’s of belminuten. Maar is dit echt puur afgestemd op de student? Om daarachter te komen is het verstandig om niet zomaar in zee te gaan met iedere provider die een willekeurige aanbieding doet. Het is beter om diverse abonnementen met elkaar te vergelijken en te bekijken wat iedere provider te bieden heeft.  Daardoor krijgt men een beeld van wat de prijzen en voorwaarden zijn. Dit is de beste manier voor studenten om het beste en voordeligste telefoonabonnement af te sluiten.