741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Topsportende studenten worden gehuldigd

Woensdag 17 oktober 2012 - Merely van der Drift

Topsporters zijn niet alleen hele dagen aan het trainen. School is ook heel belangrijk voor veel sporters. Dankzij hun topsportstatus kunnen ze studeren en houden ze tijd genoeg over voor hun trainingen. De Universiteiten en hogescholen zijn erg blij met de hardwerkende studenten en zetten de toppers in het zonnetje.

Zes studenten van de Universiteit Utrecht en 4 alumni van de universiteit zijn vorige week donderdag gehuldigd. Ze namen zowel deel aan de gewone Olympische Spelen als aan de paralympische spelen. De alumni zijn oud-studenten die nog steeds verbonden zijn bij de studentenroeiverenigingen. Ze horen dus nog steeds bij de universiteit.

Uiteindelijk kwamen de 10 deelnemers terug met 6 medailles. Twee gouden van de hockeydames, een bronze van de rolstoelbasketbalster en nog drie van het roeien. Geen slechte vangst. Als dank kregen alle deelnemers een vaas met een gegraveerde tekst erop. Ook plantten ze met z’n allen een laurierboom. Deze boom staat voor de overwinning. En overwonnen dat hebben ze zeker.

Bron: metronieuws.nl