741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: End of the world

Vrijdag 21 december 2012 - Merely van der Drift

Gesprek van de dag, zelfs van het jaar. De dag der verdoemenis is aangebroken en we gaan er allemaal aan. Het is namelijk de dag dat de wereld vergaat. Niemand wordt gespaard, behalve degene die op de heilige bergen staan.

Nederlanders zijn gelukkig in het algemeen nuchter. Worden ze in China gearresteerd, omdat ze het nieuws dat de wereld vergaat aan het verspreiden zijn, in Nederland kunnen we er hard om lachen. Ondanks een paar gekjes die onderzeeŽrs hebben gekocht of een bunker hebben gegraven, valt het bij ons allemaal nog wel mee. Ook de stagiaires zien de lol er wel van in.

Zoals ik al zei, toch zijn er altijd mensen die het wel geloven. Die zien al maanden op tegen vandaag. Eentje gaat zelfs niet vliegen.

Toevallig of niet, vandaag betekent ook voor veel het einde van hun stage. Maandenlang hebben ze geploeterd en vandaag is de dag dat ze afscheid nemen van het bedrijf. Beter dat, dan afscheid nemen van de wereld.

Of je het nou gelooft of niet, als je dit kunt lezen, leven we nog. Voor nu dan. Morgen om 11 uur is het overal zaterdag op de wereld en is Doomday officieel voorbij. Dat betekent niet dat de goedgelovigen rustig kunnen gaan zitten. Nee, volgens Isaac Newton vergaat de wereld in 2060. Zal daar ook een film over komen?

In ieder geval hebben heel veel stagiaires en studenten nu vakantie. Twee weken lang je vol eten en gezellig met de familie zijn. Nog wat cadeaus er bij en het is compleet. Fijne feestdagen alvast!

Trefwoorden:

Stage Tweet Wereld Einde Rampen