712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Let the sun shine

Donderdag 7 maart 2013 - Charlotte Portielje

Niemand zal het ontgaan zijn. De eerste terrasdagen waren deze week een feit. Na maanden lang vorst, regen en sneeuw liet eindelijk het zonnetje zich weer even zien. Veel mensen gebruikten deze mooie dagen om weer voor het eerst dit jaar op het terras te zitten. Andere mensen hadden niet echt een keus om iets leuks te doen en zaten de hele dag op hun stage.

Wij hebben als Nederlanders ook altijd wel iets te zeuren. Is het te koud? Dan laten we het weten! Sneeuwt het? Ook dan zijn we niet te beroerd om het te melden op social media. Rijden de treinen niet in verband met het slechte weer? Een boze Tweet is al geplaatst voordat je het station hebt bereikt. En hebben we al deze problemen niet omdat het zonnetje heerlijk schijnt? Juist, ook dan kunnen we lekker zeuren dat we binnen zitten heel de dag.

Daimy en Giannina baalden ervan dat zij met dit mooie weer stage moesten lopen.

Wat is er nou lekkerder dan terrassen met mooi weer? Zo dachten Adreana en Stijn er ook over. Ook voor deze twee studenten zat het er helaas niet in. Zij moesten gewoon stagelopen.

Tja en dan hebben we ook nog de geluksvogels onder ons. Deze stagiaires hebben het goed geregeld. Ondanks dat zij stagelopen hebben ze toch nog even kunnen genieten op het terras.