712 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Pinksterweekend

Vrijdag 17 mei 2013 - Charlotte Portielje

De maand mei staat bekend om haar vrije dagen. Voor de meeste stagiairs geldt dus ook dat zij korte weken hebben. Er staat ons weer een lang weekend voor de boeg want maandag is het Tweede Pinksterdag, dus een vrije dag! Wat gaan de stagiairs dit weekend doen?

De weersverwachtingen zijn niet best aankomend weekend. Er werd gesproken over een waterbom die vanuit Duitsland richting Nederland zou komen. Dit bericht is wel weer teruggetrokken, maar voor de tijd van het jaar is het zeker slecht weer. Jaap, Remco en Ben hebben ondanks de weersvoorspellingen een leuk en druk weekend op de planning staan. Alleen moeten ze eerst nog even hun laatste dagje op stage afronden.

 

Naast het stagelopen hebben vele stagiairs ook nog een bijbaantje om extra geld te verdienen. Een stagevergoeding is vaak geen vetpot, dus iets bijverdienen kan geen kwaad. Een bijbaantje gaat gewoon door, ook in het weekend. Daar heeft Michel ook last van. Hij heeft meerdere dagen vrij van stage, maar deze vrije dagen worden gewoon gevuld met werken. Het leven is hard.

 

Het Pinksterweekend hoeft natuurlijk niet volgepland te zijn met activiteiten, sommige stagiairs gaan het weekend benutten om even bij te komen en uit te rusten.

 

 

Fijn Pinksterweekend iedereen!