739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Project X

Vrijdag 28 september 2012 - Merely van der Drift

Vorige week, maar ook deze week stond het nieuws bol van Haren. Voor degene die het niet weten. Een meisje van 16 had per ongeluk heel Facebook uitgenodigd voor haar sweet sixteen. Resultaat, duizenden jongeren zijn er op af gekomen en hebben voor ruim een miljoen aan schade achter gelaten. Daarom is deze week het onderwerp: Project X.

Vrijdag was het ’s ochtends en ’s middags al een hele happening. Jeugd uit heel Nederland was al op weg naar Haren en dit zouden er nog veel meer worden. Ook stagiaires konden niet wachten tot het vijf uur was, zodat ze naar het Noorden konden vertrekken. De een uit nieuwsgierigheid en de ander om te feesten. Uiteindelijk zijn er duizenden jongeren op af gekomen. Ugur zag het wel zitten met dewereldsterren die kwamen optreden.

Sommige snapten dat dit geen goede avond zou worden, dus besloten verstandig er vandaan te blijven.

En Dorien had nog gelijk ook. Maandag was Haren, ook wel Project X genoemd, trending topic en dit bleef nog de rest van de week. Ondanks al het negatieve, vonden sommige het toch wel een toffe actie en zijn er nog meer feesten opgezet. Amsterdam, Arnhem, Eindhoven enzovoort. De politie besloot veel maatregelen te nemen en proberen het zoveel mogelijk voor te zijn.

Gelukkig voor Merthe hoeft zij geen kosten te betalen en heeft iedereen medelijden met haar. De rust is weer, redelijk, gekeerd en dit weekend is er zelfs een stille tocht. Voor nu zal ik zeggen: Fijn weekend en gedraag je! Tot maandag!

Trefwoorden:

Stage Tweet Week Feesten