741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Sinterklaas

Woensdag 5 december 2012 - Merely van der Drift

Deze week een iets eerdere Tweet van de Week. Vandaag is namelijk een belangrijke dag. Onze oude man is jarig. Dit kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan. Vanavond gaan we gezellig met de familie pakjesavond doen en zwaaien we sinterklaas weer vrolijk uit tot volgend jaar. Maar tot die tijd, gaan we nog even een dagje stage lopen en de baas lief aankijken zodat we iets eerder naar huis kunnen.

Sinterklaas staat gelijk aan gedichten en surprises. Een hel. Ik vind het gezellig, maar ben er verschrikkelijk slecht in. Ik bedank god op mijn blote knien voor de ‘gedichtenmachines’. Zo lijkt het net of we een pozie-expert zijn. Daarbij komen de enige sinterklaasliedjes, die in ons hoofd gestampt zijn. Hier op de dag wordt in ieder geval heel de dag de sinterklaas remix gedraaid en dansen we de zwartepietenstyle.

Sommige stagiaires zijn lief geweest tijdens hun stage en worden daarvoor beloond.

Nog een voordeel aan sinterklaas, dit wordt vaak vroeg in de avond gevierd vanwege de kleine kinderen. Grote kans dus dat je eerder naar huis mag!

Wij gaan hier nog even verder met pepernoten gooien en sinterklaasdansjes doen. Eet je nog maar helemaal vol met marsepein, dan mag morgen de kerstboom weer opgetuigd worden. Fijne avond vanavond!