741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Valentijnsdag!

Vrijdag 14 februari 2014 - Sanne Hofman

Het is vandaag weer vrijdag en tijd voor onze wekelijkse column: Tweet van de week. Deze vrijdag is niet zomaar een vrijdag. Het is Valentijnsdag! Wat vind jij van deze dag? Commercieel en overdreven of de leukste dag van het jaar?

Valentijnsdag heeft voor iedereen een andere betekenis. Vrijgezellen voelen zich op deze dag vaak ongelukkig en eenzaam of ze benadrukken juist hoe leuk het is om single te zijn. Sommige mensen gaan romantisch dineren met de liefde van hun leven of sturen juist hun geheime liefde een stiekem berichtje. Hoe vier jij Valentijnsdag?
Voor de rozenkwekers is 14 februari de beste dag van het jaar! In NRC next kun je vandaag lezen hoe zo’n dag op de bloemveiling eraan toe gaat.


Velen vinden Valentijnsdag maar een commerciŽle dag. Waarom zou je juist op deze dag uit eten gaan en cadeautjes kopen? Als je van iemand houdt wil je toch elke dag bij diegene zijn en iets leuks doen?
Bedrijven en merken spelen natuurlijk goed op deze commerciŽle dag in. Ze proberen er alles uit te halen wat erin zit. Datingsites vangen de eenzame vrijgezellen op. Ze benadrukken dat er genoeg anderen vrijgezellen zijn die op hen wachten.

Fokke en sukke hebben ook niet echt succes op Valentijnsdag…

Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die heel veel plezier beleven aan Valentijnsdag. Ze gaan romantisch dineren met hun partner of gezellig naar de bioscoop. Er zijn genoeg mensen die er een super leuke dag van maken. Wat misschien nog wel leuker is, zijn de berichtjes van geheime aanbidders. Mensen grijpen vandaag de kans om hun geheime liefde de liefde te verklaren. Dit is nog eens een originele manier!

Wat je ook gaat doen vandaag, geniet van je dag. Het is natuurlijk vrijdag, het weekend is dichtbij!