741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Valentijnsdag

Vrijdag 15 februari 2013 - Charlotte Portielje

Het zal niet iedereen ontgaan zijn, maar gisteren was het Valentijnsdag! Hoopvol en zenuwachtig zit je dan bij de brievenbus te wachten tot er misschien iets op de deurmat valt. Het is een mooie dag om een geliefde te verrassen met cadeaus, bloemen, chocolade en kaarten. Maar voor veel studenten is het gewoon een doorsnee dag en moeten zij gewoon stage lopen.

Tobias, Marleen en Marloes brachten Valentijnsdag gewoon door op hun stage.

Ook veel studenten hebben stage en Valentijnsdag nog kunnen combineren. Ze werken vandaag hard op stage en gaan vanavond gezellig iets leuks doen met hun geliefde.

Niet iedereen vindt Valentijnsdag een mooie dag om te delen met hun geliefde. Ook veel mensen vinden het onzin en noemen Valentijnsdag ‘een commerciŽle dag vol met clichťs’. Gelukkig voor deze mensen is het vandaag weer 15 februari en dus weer voor een jaar afgelopen met die ‘onzin’.

Ondanks dat niet iedereen even blij was dat het Valentijnsdag was gisteren, hoop ik dat jullie allemaal een fijne dag hebben gehad. Vandaag is het weer voorbij, dus de studenten kunnen zich weer volledig focussen op hun stage en school!