713 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Van de zoektocht naar mr. X, naar dansen in de bladeren

Vrijdag 12 oktober 2012 - Merely van der Drift

De week zit er weer op. Er is weer veel gebeurd. Zo was half Nederland op zoek naar Mister X van de 53j8. Helaas was hij al na drie dagen gepakt, maar het waren toch drie leuke dagen. Daarnaast was Willem Holleeder te gast bij College Tour. Dit zorgde voor veel commotie, omdat hij deze week ook voor andere, niet zulke positieve, dingen in het nieuws kwam. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en kunnen we er vanavond naar kijken. Als laatste is het voor een deel van Nederland bijna heerlijk vakantie.

De 53j8. Een jaarlijkse wedstrijd van 538. Kort gezegd: Er is ergens een man, genaamd Mister X, in Nederland. Via aanwijzingen die hij ieder uur of twee uur geeft, is het de bedoeling dat jij hem opspoort. Vind je hem dan win je 50.000 euro. Nederland gaat massaal achter hem aan, ook stagiaires wilde hem pakken. Duurt de actie officieel twee weken, nu was hij helaas na drie dagen al gepakt.

Eind van de week betekent ook: Begin van de herfstvakantie! Nog niet heel Nederland heeft vakantie, maar Zuid en Midden al wel. Tijd om kastanjes te gaan rapen en te gaan dansen tussen de vallende bladeren.

Helaas betekent stage lopen vaak geen vakantie. Ondanks een paar Lucky basterds, moet de rest gewoon door gaan met hun stage. Tja, dit is het echte leven!

En Florian. Ach, jij komt nog wel.

Voor iedereen die vakantie heeft, een heel fijne vakantie toegewenst. Rust lekker uit en geniet van het weer ( als het ooit beter wordt ). Voor degene die geen vakantie hebben, denk aan je toekomst. Over een tijd is het vast andersom. Dan heb jij lekker vrij en zitten andere heel de dag op het werk.

Fijne vakantie/ Fijn weekend!