741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: Verkiezingen

Woensdag 12 september 2012 - Merely van der Drift

Tweet van de week is een beetje aan de vroege kant deze week, maar het onderwerp is wel het gesprek van de dag. Niemand kan er omheen. De verkiezingen zijn vandaag, 12 september. Eindelijk na al die tijd van campagne maken, mogen mensen hun stem uitbrengen. Na vandaag is duidelijk wat onze nieuw kabinet wordt. Nu hopen dat het kabinet dit keer niet valt.

 

Ook de stagelopers mogen stemmen, mits je wel boven de 18 bent natuurlijk. Deze twitteraars weten in ieder geval al waar ze op stemmen.

 

Al die verschillende partijen; SP, VVD, PVDA, PVV, het blijft moeilijk om te kiezen. Elke partij heeft wel zijn sterke, maar ook zijn niet sterke punten. Er moet een afweging gemaakt worden. Er zijn dan ook nog veel zwevende kiezers. Gelukkig heb je nog de hele dag om een beslissing te maken.

 

Net als heel veel andere, mag ik ook voor de eerste keer gaan stemmen. Toch best lastig, aangezien ik me er nooit echt in had verdiept. Ik mocht nooit stemmen, dus het maakte mij ook niet uit. Nu heb ik de afgelopen weken me goed erin verdiept. Wat ik ga stemmen, dat houd ik lekker voor mezelf. Iedereen nog succes met stemmen en verder op je stage. Dat we maar een mooi kabinet mogen krijgen!