741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: de Winterspelen van 2014

Vrijdag 21 februari 2014 - Sanne Hofman

De Olympische Winterspelen die dit jaar in Sotsji worden gehouden, zijn al weer bijna afgelopen. Hoe heb jij de Winterspelen beleefd? Heb je fanatiek gekeken of interesseerde het je niet echt? Heb je gespijbeld van school, werk of stage om het live te kunnen volgen? Of keek je gezellig met collega’s en klasgenoten via de livestream op internet?

Voor Nederland zijn deze Winterspelen meer dan geslaagd. Nu al is er een record aantal medailles gehaald, en we zijn nog niet eens klaar! De Nederlandse topsporters slepen de ene na de andere medaille binnen. Met 22 medailles, waaronder zes keer goud, staan we tot nu toe op de zesde plaats in de medaillespiegel.


Tijdens deze Spelen hebben de Nederlandse schaatsers en schaatssters al meerdere keren voor een oranje podium gezorgd. Dit gebeurde onder andere bij de mannen op de 10 km. Sven Kramer postte snel nog een tweet voordat hij zijn schaatsen aantrok en een zilveren mediale binnensleepte.

Een paar dagen hiervoor was het de Nederlandse schaatsdames ook gelukt. Zij behaalden zelfs plek één, twee, drie én vier op de 1500 meter. Wij als Nederlanders zijn natuurlijk hartstikke trots. Dat laten veel bedrijven ook weten. Blond Amsterdam bedacht ook iets leuks.

De topsporters zelf hebben het ook erg naar hun zin in Sotsji. De sporters feesten net als in hun studententijd. Ireen Wust en Koen Verweij delen samen een kamer. Toen Ireen Wust haar eerste mediale binnenhaalden hebben zij dat gelijk gevierd.

Wij in Nederland hebben massaal met z’n alle naar de Olympische Winterspelen van 2014 gekeken. Uit onderzoek is gebleken dat er niet veel meer is gespijbeld van school, werk of stage dan normaal. We kijken veel liever samen met klasgenoten en collega’s naar het succes van Nederland dan dat we thuis kijken. De Olympische Winterspelen hebben voor een gezellig werksfeer gezorgd!