741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Tweet van de week: dromen over miljoenen

Vrijdag 10 mei 2013 - Charlotte Portielje

Vanavond wordt de hoogste jackpot ooit in Nederland weggegeven. Stel je voor je wint 38,4 miljoen. Het leukste van een lot kopen is de voorpret. Plannen maken waar je een huis gaat kopen, in welke auto je gaat rijden en welke mensen je blij gaat maken met het geld. Want 38,4 miljoen is toch best veel om zelf op te maken. Deze week gaat de Tweet van de week dus over: ‘Dromen over miljoenen’.

Op dit moment fantaseert zo ongeveer één derde van onze bevolking over het winnen van de jackpot. Zeker jongeren zien het al helemaal zitten om lekker nooit te hoeven werken en te kunnen stoppen met school. Maar maakt geld echt gelukkig? Dat is een vraag waar vele mensen een ander antwoord op hebben.  Een werknemer van de Staatloterij antwoordde op deze vraag met: ‘’Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig is er wel geld.’’ Een antwoord waar iedereen zich waarschijnlijk wel in kan vinden.

Celine weet zeker dat ze stopt met school wanneer haar bankrekening 38,4 miljoen aangeeft.

 

Vele mensen hebben het volste vertrouwen erin dat zij het winnende lot op zak hebben. Een aantal mensen hebben het alvast aangekondigd op Twitter.

 

Het zou zomaar vandaag de laatste werkdag van iemand in Nederland kunnen zijn. Dennis fantaseert er al over.

 

Naast de ‘droom-mensen’ zijn er ook ‘nuchtere-mensen’. Het klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar we moeten wel beseffen dat de kans dat je de jackpot wint heel erg klein is. Maar goed, de kans is er natuurlijk wel. Ook de ‘nuchtere-mensen’ lieten van zich horen op Twitter.

 

Wie weet hebben we vanavond een stinkend rijke werkloze erbij! Of misschien een stagiair die direct stopt met zijn of haar stage en school. Maar goed, aan het werk nog even iedereen, het is bijna weekend. Eén ding is zeker, vanavond om 8 uur valt voor velen hun dromen in duigen.