1.030 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: morgen is het Koningsdag!

Vrijdag 25 april 2014 - Sanne Hofman

Morgen is het zover, Koningsdag staat voor de deur! Dit jaar is het voor het eerst in hele lange tijd geen Koninginnedag maar Koningsdag. Heb jij nog wilde plannen om de verjaardag van onze lieve Koning Willem Alexander te vieren? Ga je bijvoorbeeld los op Koningsnacht, bezoek je één van de vele festivals in de vele steden op Koningsdag, feest jij in de grachten op een mooie oranje versierde boot of ga jij alle rommelmarkten af op zoek naar leuke troep?

Vandaag is het de vrijdag voor Koningsdag. Op veel scholen, vooral basisscholen, en sportverenigingen worden vandaag de Koningsspelen gehouden. Kinderen komen verkleed in het oranje en de hele dag staat in het teken van sport en recreatie.


Sport is natuurlijk belangrijk voor elk kind, elk kind moet kunnen sporten en bewegen. Veel bekende topsporters doen ook gezellig mee aan de Koningsspelen.

Voor veel studenten begint het feesten ook al vandaag. Vandaag gaat bijna iedere student los op één van de vele Koningsnacht feesten. Wat doe jij op Koningsnacht?


Morgen begint het feest natuurlijk pas echt. Wat ga jij doen met Koningsdag? Ga jij één of meerdere festivals af om heel de dag te feesten en te genieten van de muziek met je vrienden? In Breda wordt dit jaar een groot Koningsdag evenement georganiseerd door Radio 538 waar erg veel bekende artiesten komen optreden.

Of ga jij lekker rondvaren in de grachten op een mooi versierde oranje boot?

Natuurlijk kan je ook gewoon de stad in gaan om een terrasje te pakken met je vrienden en familie of om de vele rommelmarkten af te gaan. Als jij van plan bent om al jouw troep morgen te verkopen op de rommelmarkt zijn deze tips vast handig!

Wat je ook gaat doen vandaag, vannacht of morgen, wij wensen je een heel fijn weekend en erg veel (feest)plezier!