739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: op naar een lekker lang Paasweekend!

Vrijdag 18 april 2014 - Sanne Hofman

Het is vandaag Goede Vrijdag en het paasweekend staat weer voor de deur. Steeds meer Nederlanders moeten gewoon werken op deze laatste dag voor het lange weekend. Vorig jaar kreeg nog 16 procent van de werknemers vrij, dit jaar is dat percentage gedaald naar 10 procent. Ben jij vandaag lekker vrij, of ben je nog hard aan het werk op je stage of op school?

Gisteren was het Witte Donderdag en was de jaarlijkse muziekshow ‘The Passion’ weer op tv te zien. Tijdens dit muziekspektakel werd het paasverhaal uitgebeeld door veel bekende Nederlanders door middel van muziek en toneel. De show werd dit jaar live vanaf de Vismarkt in Groningen uitgezonden. Duizenden mensen bezochten de studentenstad om de show live mee te maken. ‘The Passion’ is tegenwoordig vooral er populair bij jongeren en studenten.


Ook werd de show erg goed bekeken op tv. ‘The Passion’ behaalde een kijkcijfer record! Ruim 3,2 miljoen mensen bekeken de show live via de televisie!

Heb jij het muziekspektakel ook live gevolgd?

Vandaag is het dus Goede Vrijdag. Voor veel mensen een vrije dag maar voor sommigen ook niet. Hoe ziet jouw dag er vandaag uit?


Wat zijn jouw plannen met Pasen dit jaar? Ga je net als 38 procent van de Nederlanders op familiebezoek? Maak jij net als 29 procent van de Nederlanders een sportieve fietstocht? Of blijf jij net als 30 procent van de Nederlanders gewoon lekker thuis?