741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de Week: Zon!

Vrijdag 25 mei 2012 - Donna van der Knaap

In de Keltische traditie is de maand mei het begin van de zomer. Nou, deze week lijkt het er verdomd veel op! De korte broeken en jurkjes worden massaal gedragen, de open schoenen zijn weer uit de kast gehaald en jassen kunnen we thuis laten. Voor hoe lang het zo blijft is altijd nog de grote vraag…

Maar dat maakt niet uit! Vandaag is het gewoon 25 graden en kunnen we lekker genieten van de zon! Hoewel.. Niet iedereen. Terwijl de terrassen en parken vol zitten met scholieren en studenten die vrij zijn, zijn er natuurlijk ook gewoon mensen die gewoon naar stage moeten. Helaas. Tweets van stagiairs die het liefst ook naar buiten hadden gewild zijn er in overvloed.

Sommige doen het toch iets beter. Stage en de zon kan soms gewoon gecombineerd worden!

Voor degene die nu heel depressief geworden zijn en die stage en dit lekkere weer niet kunnen combineren moeten allemaal even denken als Nnana.

En zo is het maar net! Onze tijd komt nog wel… Bovendien is het bijna WEEKEND - nog eens een extra lang Pinksterweekend ook – en het beloofd nog eventjes mooi weer te blijven! Laten we hopen dat de zon er in de zomer ook nog zin in heeft om te shinen, dan kunnen we er nog genoeg van genieten. Wanneer de stages voorbij zijn. Nog eventjes doorzetten allemaal!

 

Trefwoorden:

Zon Tweet Week