739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Tweet van de week: op naar een zonnig weekend!

Vrijdag 16 mei 2014 - Sanne Hofman

Het is weer vrijdag, het weekend staat voor de deur. Dat is natuurlijk al een leuk vooruitzicht, maar wat dit weekend nog leuker maakt zijn de zomerse weersverwachtingen! Het schijnt dit weekend boven de 20 graden te worden en het wordt alleen maar beter. De aankomende week kan de temperatuur zelfs oplopen tot wel 26 graden! Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Moet je werken bij je bijbaantje, leren voor je laatste eindexamens, of ben je lekker vrij?


Veel mensen moeten vandaag, de laatste dag voor het weekend, nog even hard aan de slag. Veel studenten werken juist in het weekend bij hun bijbaantje. Het zonnetje dat schijnt door de ramen maakt het werken wel een stuk aangenamer, maar toch denk ik dat we met z’n alle liever buiten zitten en er echt van genieten. Ben jij aan het werk vandaag en het komende weekend?

De mensen die lekker thuis kunnen werken en in de tuin kunnen zitten hebben het goed getroffen. Zeker als je zo’n uitzicht hebt!

De scholieren uit de examenklassen op het middelbaar onderwijs hebben nog een week van eindexamens voor de deur staan. Zij gebruiken het weekend waarschijnlijk om nog even alle lesstof te leren. Moet jij dit weekend ook nog hard aan de slag?


Het is ook heerlijk weer om lekker buiten te eten met vrienden en familie. Dit weekend zetten vast heel veel mensen de barbecue weer aan. Ga jij ook lekker barbecueŽn?