740 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Verkleurende drinkbeker winnend concept

Vrijdag 16 november 2012 - Merely van der Drift

Elk jaar wordt de Global Enterpeneurship Week georganiseerd, zo ook dit jaar. Vanaf 12 november tot en met 16 november is deze week in volle gang. Tijdens één van de dagen: �Leren ondernemen in één dag� hebben studenten van de MER en HRM de eerste prijs in de wacht gesleept.

Tijdens de Global Enterpeneurship Week ( GEW) werken studenten, scholieren en jonge ondernemers samen. Door middel van 120 activiteiten leren ze “de ondernemer in zichzelf kennen”. Het wordt dit jaar voor de vierde keer in Nederland gehouden.

Op woensdag stond de “leren ondernemen in n dag” op het programma. Tijdens deze dag moesten verschillende teams een business idee ontwikkelen en uitwerken. Terwijl je tijdens colleges het vaak fictief moet bedenken, moest je het nu in de werkelijkheid bedenken. Tijd en geld waren hierbij het middelpunt, net zoals in het werkelijke bedrijfsleven.

Vier studenten van de opleidingen MER en HRM hebben uiteindelijk de eerste prijs in de wacht gesleept. Zij hebben, met behulp van hun docent, een nieuw soort kartonnen beker bedacht. Wanneer je drinktemperatuur gemiddeld is, verkleurt het. Dit was het beste idee en het beste uitgewerkt.

Bron: edestad.nl