739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Verwendag voor jonge moeders met hulp van studenten

Dinsdag 25 februari 2014 - Sanne Hofman

Op 8 maart is het internationale vrouwendag. Vanwege deze internationale dag organiseert Kennisplatform Rotterdamse Netwerken met Jonge Moeders op zaterdag 1 maart een verwendag voor jonge moeders. Bij de organisatie en bij het verloop van deze dag krijgt de organisatie hulp van verschillende mbo studenten van het Albeda College en van het Zadkine!

De verwendag voor jonge moeders staat in het teken van ontspanning, gezelligheid en plezier. Jonge moeders dragen een grote verantwoording en hebben soms veel aan hun hoofd, zeker als zij ook nog eens studeren. Om de moeders even te laten ontspannen en in het zonnetje te zetten wordt er voor hen een gratis verwendag in Rotterdam georganiseerd. Studenten van het Albeda College en van het Zadkine College in Rotterdam helpen op deze dag.


De verwendag
Tijdens deze dag is het de bedoeling dat de jonge moeders samen met hun kind genieten van een dag vol ontspanning. Jonge moeders kunnen elkaar hier ontmoeten en meedoen aan verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een danscursus, een babymassage, een workshop weerbaarheid, glamourfoto’s laten maken, informatie over kinder-EHBO en opvoedtips.

Studenten van de opleiding Bakker van het Albeda College delen deze dag lekkere hapjes uit. Studenten van de opleiding Schoonheidsspecialist van het Albeda College stellen cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling beschikbaar. Studenten van de opleiding SecretariŽle beroepen van het Zadkine helpen bij de organisatie en zijn gastvrouw en -heer. De kappersopleidingen van het Zadkine geven cadeaubonnen weg en als laatst zorgen studenten van de horeca vakopleidingen van het Zadkine voor koekjes.


Kom jij ook?
Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan deze verwendag voor jonge moeders? Je kunt een email sturen naar: SKorpel@cvd.nl. Vermeld dan gelijk of je met je kind komt en of je iemand mee wilt nemen.
De verwendag is op zaterdag 1 maart van 11:00 tot 15:00 in Klooster Oude Noorden in Rotterdam!


Bron: Zadkine en Albeda College