741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Vitalis Topper 2013

Woensdag 24 april 2013 - Charlotte Portielje

Ook dit jaar organiseert het Vitalis college de ‘Topper Verkiezing’. De beste studenten van de mbo-school zijn genomineerd en maken nu kans op de titel Vitalis Topper 2013 en 750 euro.

Vitalis college is een mbo-school en biedt uiteenlopende opleidingen op het gebied van: Mode, Uiterlijke Verzorging, Veiligheid en Zorg en Welzijn. Deze veelzijdige school is gevestigd in Breda. Jaarlijks houdt de school een verkiezing voor de beste studenten. De winnaar van de verkiezing maakt kans om in september de titel dé Topper van ROC West-Brabant te krijgen.De genomineerden van dit jaar zijn: Marcel van den Brule, Ines Dudok, Kim Stam, Danique Luijsterburg, Moniek Lankhuizen en Claire Wollen.

Eén van de genomineerden hebben wij gesproken. Danique is aangemeld door haar mentor, hij vond dat zij eruit sprong bij lessen en projecten. Danique Luijsterburg volgt de opleiding Verpleegkundige.

Ze vertelt aan ons waarom ze zo graag de verkiezing wilt winnen:''Ik ben gedreven, enthousiast en leergierig. Ik heb veel plezier in mijn werk als verpleegkundige. Op maatschappelijk gebied heb ik ook veel gedaan, zo ben ik mee geweest naar het evenement 'Alpe d'HuZes'. Hier heb ik geld ingezameld dat naar het kwf ging. Verder heb ik voor ouderen mensen verwenmiddagen georganiseerd en voor verstandelijk gehandicapten heb ik een rommelmarkt georganiseerd wat gepubliceerd werd in de krant. Met de rommelmarkt hebben we ook geld ingezameld en dat ging naar stichting Amarant waar de verstandelijk gehandicapten wonen. 

Verder ben ik erg gedreven om mijn uiteindelijke doel (verloskundige worden) te behalen. Ik ga in september beginnen met de opleiding verloskunde in België.''

Vind jij dat Danique de titel Vitalis Topper 2013 verdient? En wil je haar helpen, klik dan op onderstaande link en stem op Danique!

https://www.facebook.com/questions/317588685036575/