741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Vrouw verzint verkrachting als tentamensmoes

Vrijdag 4 april 2014 - Sanne Hofman

De 30 jarige Rhiannon Brooker studeert rechten in Bristol in Engeland. Ze was nogal zenuwachtig voor haar tentamens en zag er erg tegenop. Zij gebruikte een smoes om onder haar tentamens uit te komen. Rhiannon vertelde de politie dat haar ex-vriend haar meerdere malen had verkracht. Hij belandde in de cel maar had eigenlijk helemaal niets gedaan.

Deze bizarre tentamensmoes zag Rhiannon als enige optie om onder haar tentamens uit te komen. Ze was zo gestrest en zo zenuwachtig dat ze het voor haar gevoel allemaal niet meer aan kon. Ze besloot haar 46 jarige ex vriend, Paul Fensome, aan te geven voor maar liefst 11 verkrachtingen. Zo hoefde zij haar tentamens in ieder geval niet ta maken. Paul belandde in de gevangenis. Voor niks, want alle beschuldigingen van zijn ex vriendin waren vals.


Geen bewijs
Natuurlijk werd de zaak onderzocht door verschillende rechercheurs. Zij konden echter totaal geen bewijs tegen Paul vinden. Niets wees erop dat hij losse handjes zou hebben gehad, of ook maar iets in die richting. De zaak werd dus verder onderzocht.

Later in het onderzoek bleek dat het allemaal om een smoes ging. Paul was onschuldig en Rhiannon bleek alles verzonnen te hebben. Ze verscheen zelfs een paar keer met een lichaam vol blauwe plekken en wonden in de rechtszaal. Dit deed zij zichzelf allemaal aan om geloofwaardiger over te komen. Alles was één grote leugen. Paul had dus voor niets een maand vast gezeten.


Straf
Niet zo slim, deze bizarre tentamensmoes van Rhiannon Brooker. Er hangt een gevangenisstraf boven haar hoofd en die tentamens moet ze natuurlijk alsnog maken! Zelf vindt ze dat het allemaal wel mee valt, een straf zou overbodig zijn.


Bron: WTF