800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Weekendje weg

Maandag 12 oktober 2015 - Esmee

Ga je binnenkort een weekendje weg? Of wil je graag een weekendje weg, maar heb je nog geen idee waarnaar toe? Hieronder volgen een aantal tips voor een leuk weekendje weg!

Stedentrips – een weekendje weg naar een andere stad is altijd leuk. Steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Breda, Tilburg, Leeuwarden, zijn leuke steden om een weekendje naar toe te gaan. Er zijn hier namelijk genoeg hotels aanwezig, er zijn genoeg winkelstraten, er zijn genoeg culturele activiteiten te doen en er zijn natuurlijk genoeg leuke restaurants om s ’avonds een hapje te eten!

Weekendje weg naar het buitenland – een weekendje weg naar het buitenland is natuurlijk helemaal leuk om te doen. Het kost alleen wel een stuk meer geld! Als je genoeg geld hebt of gespaard hebt, is een weekendje weg naar het buitenland zeker een aanrader. Leuke steden in het buitenland zijn Parijs en/of Disneyland, Barcelona, Madrid, London, Palma , Brussel, Berlijn, Rome, Venetië. Dit om dezelfde redenen als hierboven als is genoemd, maar dan natuurlijk nét wat anders, omdat je in een heel ander land bent! Bovendien is het weer in de meeste steden een stuk warmer rond deze periode,  dan hier in ons koude kikkerlandje.

Attractieparken – ook naar attractieparken kan je een weekend weg. In attractieparken kan je namelijk gewoon overnachten. Dit is meestal ook veel leuker dan één dag, omdat je dan nét wat meer de tijd heb om in alle attracties te gaan. Tips voor attractieparken zijn de Efteling, Disneyland Parijs, Slagharen, Bobbejaanland (België), Movie Park Germany, Walibi World, Attractiepark Phantasialand (Duitsland), Europa Park (Duitsland).

Vakantiepark – het is ook leuk om een weekendje weg te gaan naar een vakantie/ bungalowpark in Nederland. Neem bijvoorbeeld Centerparks, er zijn hier genoeg activiteiten te doen, ook is er genoeg ontspanning te doen, en je kan er overnachten. Bekijk ook eens vakantiegevoel.nl voor een leuk weekend weg in Nederland. 

Wil je toch graag een weekendje weg, maar heb je hier niet genoeg geld voor of wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Geen probleem! Er zijn genoeg aanbiedingen te vinden voor een weekendje weg. Vaak is dit ook nog eens in combinatie met bijvoorbeeld het openbaar vervoer.