741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Nieuwsberichten

PersberichtenColumnsGastbloggers


Zóveel kan een vinger zeggen over jou

Woensdag 27 februari 2013 - Charlotte Portielje

Het maakt niet uit hoe goed je je best doet op school. Als jou ringvinger langer is dan je wijsvinger, hoef je niks meer te doen. Een lange ringvinger is het teken tot succes en een top carrière.

Daarentegen moet je nu hard zitten balen als jouw wijsvinger langer is dan jouw ringvinger. Een top-baan wordt namelijk nu wel iets moeilijk, dit blijkt dus uit een Italiaanse studie. Uit het onderzoek blijkt dat succesvolle werknemers met top banen vaak duidelijk een langere ringvinger hebben.

Naast dat de mensen met een langere ringvinger meer succes zouden hebben op zakelijk gebied zijn er nog meer positieve punten. Ze zijn namelijk stressbestendig, kunnen goed omgaan met werkdruk, hebben beter inzicht, durven vaker risico’s te nemen, zijn sportief en assertief.

Naast een hele lijst positieve punten waren er ook nog negatieve eigenschappen ontdekt tussen de mensen met een lange ringvinger. Bij deze mensen is namelijk de kans is groter om alcoholist worden, de mannen zijn over het algemeen minder aardig en de mensen hebben meer wanttrouwen.

Denk nu niet gelijk dat heel je leven al bepaald is. Ook al heb je een kortere ringvinger, maak je studie gewoon af! We moeten het maar met een korreltje zout nemen.

 

Bron: Metro