739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Het is weer carnaval! Póóólóóónaaaaise!

Vrijdag 17 februari 2012 - Ilona Zoomer

Komend weekend is het weer zover: carnaval begint! Haal je gekste outfit uit de kast en hos met z’n allen mee in de polonaise, begeleid door carnavalshits als het altijd populaire “Er staat een paard in de gang” of de recentere hit “Ik laat je thuis” van Gerst.
Carnaval staat al jarenlang garant voor veel lol, veel drank en veel gefeest.

Veel twitterende stagiairs kunnen niet wachten tot hun werkdag voorbij is, zodat ook zij kunnen deelnemen aan het gekste feest van het jaar. Een kleine greep uit de carnavalstweets:

 

Anderen nemen de sfeer alvast mee naar hun stage, zoals we zien in de volgende tweets. Want waarom zou je wachten tot je werkdag voorbij is? Carnaval kent geen 9 tot 5-mentaliteit. En terecht! Als je carnaval gaat vieren, doe het dan meteen goed.

 

Soms kan stage je feestplannen ook behoorlijk bederven. Is het eindelijk carnaval, moet je werken! Het zit deze twitteraar niet mee.

 

Tot slot een kleine ode aan het handjevol Twitteraars die niets, maar dan ook he-le-maal niets hebben met carnaval. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Een oplossing: Las een extra werkdag in voor jezelf, doe alsof je ziek bent (of, in het geval hieronder, hóóp dat je ziek wordt) en verstop je in een hoekje totdat het feestgedruis voorbij is.
Alaaf!

Trefwoorden:

Stage Twitter Carnaval Weekend