741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.
Meld je gratis aan

en vind sneller jouw stageplek!

Maak je profiel aan


Zoek jouw stageplek

Uitgebreid zoeken

Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Hongerige stagiairs

Vrijdag 27 januari 2012 - Matthias van Wettum

Een drukke en volle werkdag eist een goede lunch of maaltijd. De gemiddelde Nederlandse werknemer brengt die lunch door in de kantine van kantoor, met zijn eigen gemaakte bammetjes, een goed glas melk en appel. Stagiairs zouden stagiairs echter niet zijn als ze in andere situaties terecht komen. We doen even een rondje langs de velden tijdens de lunch in deze editie van de ‘Stagetweets van de Week’.

Met een shoarmatent of fastfoodrestaurant op elke straathoek, is het tegenwoordig makkelijk om even een ongezonde (maar oh zo lekkere) snack te halen. Bijvoorbeeld even langs de KFC! Ik geef je geen ongelijk.

Met een beetje mazzel is het bij het stagebedrijf een gewoonte om een keer per week/maand een lunch te gaan halen. Dan kun je tijdens je pauze gratis genieten van een heerlijke broodje shoarma, patat, döner of een andere maaltijd. Bobby, Kelsey en Onne hadden deze luxe! Kelsey overweegt zelfs om van haar stage te gaan houden. Dat zijn tweets die we graag voorbij zien komen!

Natuurlijk hoeft het eten niet per se ongezond te zijn om lekker of gezellig te zijn! Inge geeft ons het goede voorbeeld door lekker sushi te gaan eten. Helaas wel de laatste keer in deze hoedanigheid, maar we hopen dat je er extra van genoten hebt!

Tenslotte hebben we een tweet van Ramon die een (voor ons) opvallende combinatie nuttigs tijdens de lunch: groentesoep, goulash met rijst, salade en yoghurt. We hopen dat het heeft gesmaakt in ieder geval!