799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Columns

NieuwsberichtenPersberichtenGastbloggers


Love is in the air!

Vrijdag 10 februari 2012 - Ilona Zoomer

Het is alweer bijna 14 februari, de dag die wereldwijd in het teken staat van de liefde. Over het ontstaan van Valentijnsdag zijn meerdere theorieën te vinden, maar tegenwoordig draait Valentijnsdag om het verrassen van je geliefde met iets extra’s. Een bosje bloemen, een doosje bonbons of een lieve kaart.

Anoniem kan ook, zoals we soms zien op scholen. Voor een klein bedrag koop je een roos, die op Valentijnsdag bij je crush terecht komt.
De kwestie van deze week:


Dit overkomt veel twitteraars. Valentijnsdag, hoe romantisch ook, valt dit jaar op een doodgewone dinsdag. Het is geen officiële feestdag en dus gaat het werk, stage en school gewoon door.
Bovendien verschillen de meningen wat betreft de dag van de liefde ook behoorlijk. De één baalt, de ander kan het vrij weinig schelen. Een kleine greep uit de pre-Valentijns-tweets.

Hoe dan ook, Valentijnsdag is niet voor niets de dag van de liefde. Op die dag kun je de hele dag ongegeneerd romantische liedjes luisteren, met je geliefde uit eten, chocola eten en lekker romantisch doen. Voor de mensen die het leuk vinden: Happy Valentine’s Day! En als de hele Valentijnsdagcommercie niets voor jou is: fijne dinsdag!